Spirituell Healing

 

Andliga healers är "medier"- de agerar som medium mellan den läkande kraften och mottagaren, och blir då en neutral kanal genom vilken energin flödar.

Andlig healing fungerar på många olika nivåer. Inre healing skapar balans på personen genom att fokusera på de fysiska, känslomässiga, mentala och andliga aspekterna.

Yttre healing hjälper till att skapa balans i de olika lagren i auran och den fysiska kroppen.

Det finns en intelligens som är aktiv under sessionen, vare sig det innebär att öka hastigheten hos kroppens naturliga läkeförmåga eller en fysisk skada, som främjar tillfrisknandet från sjukdom eller lindra mental och känslomässig stress.

Det går till så att healern hjälper individen att hjälpa sig själv genom naturliga processer, som kanske ses som övernaturliga för dem som inte är bekant eller känner till detta med healing. Det healern gör är att denne tonar in på den läkande kraften och tonar sedan in på mottagaren, då kan den läkande kraften flöda fritt genom healern som är kanalen och kraften skickas dit den behövs.

Jag gör alltid en chakra balansering först, efter det gör jag sessionen, som avslutas med en rengöring av din aura.

Bara koppla av och tillåt dig själv att njuta av upplevelsen. Vissa människor upplever en kyla- andra upplever värme, pirrningar, rysningar, en del somnar. Vissa känner ingenting alls. Alla är vi individer och reagerar olika.

Allt som begärs av dig är ett öppet sinne angående healerns möjligheter att vara en kanal för den läkande energin.

Andlig healing är naturlig, en del av vår omgivning och en del av vår natur. Det är en källa till styrka. kärlek och självhjälp för oss alla.

Jag har tystnadsplikt!

Välkommen att boka tid för en skön upplevelse om du behöver fylla på med ny energi, eller bara vill uppleva en stund av lugn och ro.

 Pris: 600.-

 Bokningen  sker via telefon 0702415328 

Om du ej kan komma på bokad tid, vänligen avboka senast 24 timmar innan. Ej avbokad tid debiteras halva ordinarie pris.

 

healing1

 

 

 

Choose language

Nyheter