Spirituell Healing

 

Andlig healing är inget nytt- det har funnits i århundranden runt om i världen. Det är överföringen av den "Univeriella Livskraften", som försörjer allt liv- vi lever i den., vi andas in den, vi innefatter den. Healers brukar välja att kalla den denna energi för den "Helande Kraften", den "Gudomliga Källan till allt liv" eller Gud- allt refererar till samma källa.

Andliga healers är "medier"- de agerar som medium mellan den läkande kraften och mottagaren, och blir då en neutral kanal genom vilken energin flödar.

Andlig healing fungerar på många olika nivåer. Inre healing skapar balans på personen genom att fokusera på de fysiska, känslomässiga, mentala och andliga aspekterna.

Yttre healing hjälper till att skapa balans i de olika lagren i auran och den fysiska kroppen.

Det finns en intelligens som är aktiv under sessionen, vare sig det innebär att öka hastigheten hos kroppens naturliga läkeförmåga eller en fysisk skada, som främjar tillfrisknandet från sjukdom eller lindra mental och känslomässig stress.

Det går till så att healern hjälper individen att hjälpa sig själv genom naturliga processer, som kanske ses som övernaturliga för dem som inte är bekant eller känner till detta med healing. Det healern gör är att denne tonar in på den läkande kraften och tonar sedan in på mottagaren, då kan den läkande kraften flöda fritt genom healern som är kanalen och kraften skickas dit den behövs.

Fungerar det?

Eftersom ingen healer läker ensam, kan inget löfte ges, men en healer utgör ingen begränsning för det som kan vara möjligt. Hjälp ges alltid. Den kan ge lättnad från smärta och oro, och en djup känsla av inre frid och lugn. Det hjälper och är i sig läkande, eftersom det lugnar ett oroligt sinne eller en själslig otillfredsställselse.

Healing riktar sig till HELA varelsen, inte enbart till det fysiska tillståndet. Det är bara genom att helheten återfår sin harmoni, som sjukdomen och inte bara symtomet utan även orsaken bli behandlad.

Så går det till:

Du ligger på en bänk med kläderna på. Jag lägger mina händer på din kropp, eller strax ovanför.

Jag gör alltid en chakra balansering först, efter det gör jag sessionen, som avslutas med en rengöring av din aura.

Bara koppla av och tillåt dig själv att njuta av upplevelsen. Vissa människor upplever en kyla- andra upplever värme, pirrningar, rysningar, en del somnar. Vissa känner ingenting alls. Alla är vi individer och reagerar olika.

Allt som begärs av dig är ett öppet sinne angående healerns möjligheter att vara en kanal för den läkande energin.

Andlig healing är naturlig, en del av vår omgivning och en del av vår natur. Det är en källa till styrka. kärlek och självhjälp för oss alla.

Jag har tystnadsplikt!

Välkommen att boka tid för en skön upplevelse om du behöver fylla på med ny energi, eller bara vill uppleva en stund av lugn och ro.

 Pris: 500.-

 Bokningen  sker via telefon 0702415328 

Om du ej kan komma på bokad tid, vänligen avboka senast 24 timmar innan. Ej avbokad tid debiteras 50 .-

 

healing1

 

 

 

Choose language

Nyheter