Privatsittning 

Någon vakar alltid över oss

Den andra sidan är den plats våra själar kommer ifrån när vi kommit in i livmodern och väntar på att födas, och dit våra själar återvänder när vi dör. Det är en himmel, eller ett paradis, mer överväldigande vackert än vårt jordiska sinne kan föreställa sig. Vanligtvis ser vi det som om det vore “någonstans därute”, ovan molnen, bortom månen och stjärnorna, bortom Oz och landet Ingenstans. Och det är förståeligt eftersom “någonstans därute” är lika oändligt som vi föreställer oss att Den andra sidan är.

Nästan alla världens religioner accepterar det faktum att våra själar överlever döden. Men om du berättar för någon att du kan kommunicera med dessa andar kommer du att betraktas som knäpp. Det tycker jag är knäppt. För naturligtvis kan vi det. Och det gör vi också, antingen vi är medvetna om det eller inte. Sanningen är den att vi är aldrig ensamma. Varje stund i vårt liv är vi omgivna av en stödjande grupp från Den andra sidan, som vi känner, älskar och förstår oss bättre än vi gör själva.

Jag förmedlar budskap från Den andra sidan, från anhöriga, vänner och bekanta som vill lämna ett budskap. Jag vill inte ha någon information från klienten. Bara ett ja/nej eller vet inte. - För den som har önskan om att möta en speciell person; det är inget jag kan garantera då jag inte bestämmer vem som ska komma.

Jag ber vänligen men bestämt att visa mig och andevärlden respekt genom att vid både privatsittning och seans att vara alkohol och drogfria när vi träffas.

OBS! Passa tiden.

ängelmarie

Gardien Angel

 Välkommen att boka tid!

Bokningen sker via telefon 0702415328 

Pris.- 400 kr. 

Om du ej kan komma på bokad tid, vänligen avboka senast 24 timmar innan. Ej avbokad tid debiteras 50 .-

 

 

 

 

 

Choose language

Nyheter