Möt Marie klintebäck

som inspirerar dig till att leva ditt liv i din sanning, i ditt sannaste jag

i kärleksfull fred och harmoni.

IMG_3337(1)

Jag är född i Västervik men uppvuxen i Sollefteå. Min resa till andligheten började för några år sedan när jag tog beslutet om att förändra mitt liv. Efter att ha levt ett förljuget liv, en förljugen sanning om mig själv, beslutade jag mig för att öppna upp mot andligheten. Idag följer jag min intution och min känsla, min djupaste sanning och vägleder andra människor till att öppna sitt eget inre för att hitta sin kraft och sin gudomlighet.

Idag erbjuder jag Spirituell Healing, tarotvägledning. änglakanalisering, distanshealing. Mitt syfte är att hjälpa människot till en öppning till sin egen gudomlighet. Att komma till insikt om sig själv och se sin egen storslagenhet i den största visionen om sig själv. Att locka fram; jag vill, vågar och kan.

"Inget annat förhållande på denna jord

kommer någonsin erbjuda så mycket trygghet,

tröst och sinnesfrid

som ditt förhållande till dig själv.

Lär dig älska ditt eget sällskap,

och andra kommer göra det också.

För ingen säger ju nej till att ha trevligt".

                                                                                                                  Sylvia Browne

 

Min resa till mitt sanna jag har varit lång och krokig. Jag var ett stängt barn, men var alltid nyfiken på healing, "spöken", och undrade ofta hur man kunde se att en människa inte mår bra. Känslan och viljan att hjälpa människor till ett healande fanns alltid där.

Mitt liv och min sanning om mig själv var i många år baserad på andra människors åsikter och "sanningar". Med oren identitet och stort ego förlorade jag mig själv jag mig själv till ett falskt liv. Var totalt separedad från alltet.

När så insikten om ett sovande liv infann sig beslutatde jag mig för att rengöra mig och öppna upp för en sann verklighet. Jag ville leva i den största sanningen om mig själv och en delaktighet i alltet.

Idag är jag gudomligt tacksam för det liv jag har. Jag känner en tacksamhet, sann glädje och lycka för att få vara ljusbärare och healer. Alla insikter om livet, mig själv, har lett mig tillbaka till Källan, Gud, Livet. Mitt syfte är på mitt inre, att leva i i närvaro av här och nu och att föra in medvetandets ljus till restan av människorna och världen. Min resa har inneburit mycket lidande, tårar och oro. Det har, trots allt, gett mig stor visdom och erfarenhet som jag ser som verktyg att vägleda andra människor från mörker till ljus. Jag acceperar det som varit, vilket ger mig befrielse, och lever i en större sanning.

 

 Händer

 

Kärlek är allt som finns

Choose language

Nyheter